• Centru de service si consultanta in Cluj Napoca pentru toate produsele Bearpaw

Universul Bearpaw

ISTORIC, VIZIUNE SI VALORI


Istoria fiecarui brand de succes se tese in jurul unei viziuni care il face unic: Bearpaw Products denota entuziasmul si pasiunea pentru trasul cu arcul instinctiv.


Infiintata in 1997 compania germana ajunge in cei 19 ani de activitate lider mondial in fabricarea si distributia produselor pentru tirul cu arcul traditional si un punct de referinta pentru trasul instinctiv.
Valorile promovate, calitatea, experienta, performanta, ideile inovatoare, munca si abnegatia, cunoasterea profunda a pietei si dorinta de a satisface si cele mai exigente cerinte ale arcasilor au facut ca Bearpaw Products sa ofere peste 600 de produse, de la celebrele Bodnik Bows pana la fibra de sticla sau adezivii pentru constructia de arcuri.

HENRY BODNIK

Proprietarul companiei este Henry Bodnik, un impatimit al trasului instinctiv care a stiut sa imbine spiritul intreprinzator si calitatile sale de manager cu dragostea pentru tirul cu arcul traditional:

1993 - Campion Germania Bowhunter hunting recurve (DFBV)
1997 Campion Bowhunter hunting recurve (AAE)
1997 Campion Field Hunting Recurve (AAE)
1998 Campion -Indoor in 6 state americane - hunting recurve (NFAA)
1998 Medalie de bronz- Campionatul European- hunting recurve (IFAA)
1998 de 10 ori locul I la turneuri 3D din Germania si Elvetia
1999 Locul VII la Camionatul Mondial Bowhunter - longbow-(IFAA)
2003 Medalie de bronz -DM Bowhunter -longbow-(DFBV)
2004 Vicecampion Germania -longbow- (DFBV)
2005 Medalie de bronz -DM Bowhunter -longbow-(DFBV)
Ii face placere sa traga cu arcul, o face cu profesionalism si abnegatie, fiind o personalitate marcanta in domeniu, cunoscuta in intreaga lume si ii face placere in acelasi timp sa impartaseasca si altora din vasta sa experienta - din octombrie 2000 sustine cursuri de tir cu arcul instinctiv.

Bearpaw Romania

Bearpaw Romania este o extensie fireasca a Bearpaw Products Germania nascuta din pasiunea comuna pentru trasul instinctiv a lui Henry Bodnik si Alin Andreica, valorile pe care acestia le impartasesc, prietenia care ii leaga si nu in ultimul rand radacinile bucovinene ale lui Henry, pe care acesta le aminteste cu mandrie ori de cate ori are ocazia.


Din dorinta lor de a oferi ce e mai bun pentru arcasi s-a nascut Bearpaw Romania, care aduce calitatea germana la preturi romanesti: toate produsele Bearpaw Products sunt listate la preturi accesibile pentru Romania - mai mici decat cele de retail din intreaga lume.
Mai mult decat atat, Bearpaw Products aduce pe piata romaneasca arcul pentru calarie Gerula. Cu nume de rezonanta, acesta a fost dezvoltat special pentru arcasii din tara noastra, imbinand tehnologia, cunostintele si experienta germana cu traditia romaneasca si pasiunea comuna pentru trasul instinctiv cu arcul .

Si pentru ca la Bearpaw Products calitatea si eficienta arcurilor este prioritara, compania reseteaza standardele globale privind garantia produselor sale: 30 ani garantie la arcurile Bodnik Bows.


Aceasta se aplica atat pentru fisuri, rupturi sau delaminari de brate, fisuri, rupturi sau delaminari de manere, cat si pentru rupturi ale varfurilor, fara niciun cost pentru client. Arcul trebuie trimis la Bearpaw Romania - de aici ne ocupam noi de repararea sau inlocuirea lui cu acelasi model din seria noua, in cel mai scurt timp posibil, pentru ca dorinta noastra este sa avem clienti multumiti si nu precupetim nici un efort pentru acest lucru.


Bearpaw Products fabrica anual peste 10.000 de arcuri pe care le distribuie in intreaga lume din Europa pana in cele doua Americi sau Australia. Chiar daca un procent de 2-3 % delaminari pe an, insemnand 200-300 arcuri este o marja normala, intalnita la toti marii producatori, dupa cercetari indelungate s-au gasit solutii care au dus la un succes fulminant: nici o delaminare la arcurile produse dupa iunie 2015.

Este inca o dovada incontestabila a calitatii germane care impreuna cu designul de exceptie si pasiunea pusa in realizarea fiecarui produs au facut din Bearpaw Products liderul mondial al tirului cu arcul traditional.
Pentru ca Bearpaw Romania este o extensie a Bearpaw Products Germania:
- listam toate produsele la preturi romanesti - mai mici decat cele de retail din intreaga lume
- oferim consultanta de specialitate pentru fiecare articol de pe site
- asiguram service-ul rapid si cu profesionalism pentru ca stim cat de important e timpul dumneavoastra si ne dorim sa fiti multumiti.